Kärlek vid första ögonkastet för syskonen Mim & Max

Foto: B. Johansson

Det här är Mim & Max som föddes i sista kullen (kull Hawaii) den 1 maj, 2022. De är 2 utav 4 små från den kullen med mamma Miss Loveline & pappa Mr. Moonlight. Dessa två små juveler har fått mammas pälsfärg blå. Familjen kom och hälsade på de små liven under deras tillväxt här på gården och fick redan då hålla dom i famnen. Men lära-känna-processen fick familjen delta tidigt, redan så snart som vi hade bestämt för en sista kull ungar från dessa två fina föräldrarna.
Nu blir det inte fler syskon med mamma Miss Loveline efter att hon har gett liv till ca. 16 kaninungar. Nu ska hon bara få vara kanin och lever ihop med våra 6 kaniner i kaninpalatset. Vem vet, kanske får vi äran att få några ungar till med pappa Mr. Moonlight och en ny avelshona.

”Det Bästa till De Bästa”

Jag önskar göra en intresseanmälan för vårens kommande kull Disney. (Intresseanmälan är inte bindande).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *