Har Du tingat en kaninunge hos oss? Då är den din/er… så kom gärna och besök er nya familjemedlem.

Alla våra kaninungar som vi säljer måste ringmärkas enligt ”Svenska avelföreningarnas riksförbund” SKAF, där vi är medlem och på så sätt har tilldelats ett uppfödarnummer (Z33). Detta görs när ungen är 10-12 veckor gamla, då ringen brukar passa.

Våra dvärgvädurs-/och sachsengoldungar är renrasiga kaniner och ska då ring-/öronmärkas med ett identitetsnummer oberoende av om den nya nya ägaren har tänkt ha kaninen som kel/sällskap, eller utställning/avel. Det sistnämnda kräver att man har en stamtavla. Det skrivs stamtavla för alla våra kaninungar som man kan beställa i efterhand för 200 kr, genom att kontakta oss.

Att vänta på sin efterlängtade kaninunge i 10 – 12 veckor är väldigt länge ur ett barns perspektiv. Vi uppmuntra Er att gärna komma och hälsa på Er kaninunge, när han/hon är 8 veckor eller äldre. Om barnen/barnet vill (och även ni vuxna) så får ni hålla i den lilla/lille och vara en stund tillsammans med den i en av våra beteshagar. Ni kommer även då få med Er barnböckerna om ”Nisse & Nelly” så är ett bra sätt för barnen att förbereda sig inför er kaninunges ankomst.
Fram tills leveransdagen får ni besöka Er kanin så ofta ni önskar och när det passar för Er och för oss.

Maila oss så bestämmer vi en dag och tid!

VARMT VÄLKOMNA till ”SalneckeParks kaningård & pensionat De Luxe”