Här är du varmt välkommen att fritt dela med dig av din tankar, reflektioner, tips och råd, ställa frågor som andra kaninägare också kan ha nyttan av att veta.

Tusen tack på förhand!

”Det Bästa till De Bästa”

10 svar på ”Tassavtryck

 1. Julianna Svara

  Mina kaniner Luna och Buu bodde på pensionatet i hela två veckor i vintras. Under deras vistelse fick jag regelbundna uppdateringar via facebook om mina små pälsklingar som fick daglig stimulans och kärlek i Jouanitas omvårdnad. På pensionatet tar man verkligen hänsyn till varje kanins behov, jag kände mig väldigt trygg när mina kaniner bodde på Salneckeparks kaninpensionat deluxe och jag vill rekommendera pensionatet till alla som behöver kaninvakt! Det är som en liten lyxresort för kaniner 🙂

  • Jouanita InläggsförfattareSvara

   Tack snälla Julianna för de värmande orden! Det har från vårt håll sett varit ett rent nöje och så otroligt mysigt att få rå om Luna & Buu. De är båda väldigt härliga små individer. Ser fram emot att framöver när behovet finns, att på nytt få återse dem och rå om dem på ännu en gång!

   Varmt välkomna tillbaka!

   /Föreståndare, Jouanita Törnström

 2. Charlotte Svara

  Jag önskar varmt rekommendera detta kaninpensionat. De har verkligen din kanins välmående och trivsel i fokus under tiden h*n vistas på pensionatet. Super bra med ett pensionat som har stor erfarenhet av teddypäls så man tryggt kan lämna sin fluff här och veta att det finns kunskap hur pälsen bör skötas.

  5 stjärnigt ”kaninhotell”

  • Jouanita InläggsförfattareSvara

   Tack snälla för dem värmande orden! Vi ser med spänning fram emot våra kommande fyrbenta pensionatsgäster av alla olika raser! Alla lika välkomnande!

   /Föreståndare, Jouanita Törnström

   • Britta Svara

    Det är verkligen det bästa åt det bästa. Vi har haft våra kaniner där vid två tillfällen och de har blivit rejält bortskämda med mysiga burar, rasthage och ompyssling. Kändes tryggt att ha dem där. Rekommenderar starkt, ni kommer inte bli besvikna.

    • Jouanita InläggsförfattareSvara

     Åh, tack Britta för dom värmande orden. Och nöjet har varit på vår sida att få möjligheten att rå om era två sötnosar vid två olika tillfällen. Och tänk var man hinner lära känna dessa små individer på ändå så kort tid. Men vår utgångspunkt är förutom ”Det Bästa till de Bästa” att närma oss varje enskild gäst på dennes villkor för deras trygghet och för att få deras tillit till oss. Ny miljö och nya dofter, men oj vad vi lär oss om kaniner genom varje unik kaningäst. Det är verkligen en ära och bra tillfälle att få mer ”kaninkunskap”.

 3. Anette Svara

  Jätte bra initiativ ut av er. Hoppas ni får många kanin gäster på erat kanin hotell. Lycka till.

  • Jouanita InläggsförfattareSvara

   Tack för det! Det får vi hoppas att vi får kaningäster – behovet verkar dock finnas!

   /Föreståndare, Jouanita Törnström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *