Uppfödarnummer: Z33

Dessa två kaninungar är sålda!

De två små guldkornen har nu ett kärleksfullt hem att flytta till endast ett kvart bort.

De växer fort de små sötnosarna. Nu har vi kunnat börja urskilja könen på dessa två syskonen som representerar kull USA. Det verkar var en liten tjej som får namnet Miss Liberty & en liten kille vid namn Mr. Empire. Underbart söta! Vår medarbetare Tuwa myser med de små guldkornen. Och vi är så glada för dessa två syskonen får flytta till samma familj endast ett par kvarter bort från mamma & pappa och vårt SalneckeParks kaningård & pensionat De Luxe. DET är verkligen De Luxe! Underbart!

Dessa små sötnosarna är födda den 28 april, 2022 och önskar sig ett för-all-tid hem i sommar. Har du ett hem att ge dom? Rasen är sachsengold och vuxenvikten är 3 kilo. Dessa kaniner är fartfyllda och aktiva kaniner som behöver gott om utrymme. Lämpar sig bra för hoppning, utställning och som sällskap/kel. Föräldrarna Mr. Diamond & Miss Golden Gate har stamtavla och önskar du således stamtavla på kaninungen så går det att köpa till.

Läs mer om vår kaninuppfödning och se våra priser.

Intresseanmäl dig för kaninunge

Dessa två guldkornen är sålda till U. Ojala!

Vet du med dig att du redan nu är intresserad av en kaninunge under våren 2022? Nu går det bra att lämna en intresseanmälan inför kommande Hawaii-kull. Berätta gärna din tanke med köp av en liten kaninunge (sällskap/kel/hoppning/utställning etc). Det är viktigt att du är medveten om att de ungar som köps av oss ska få ses som en liten familjemedlem, som flyttar in till er. Vi återkopplar på intresseanmälan och hör sedan av oss när kullen är född och med regelbunden uppdatering. När du tingar kaninungen med att betala halva priset av vad kaninen kostar, då först är kaninen din kanin. Det går också bra att komma till oss och hälsa på kullen från det att de är cirka 3 veckor hur ofta ni önskar. Förbered dig och familjen med barnböckerna Nisse & Nelly och följ med på deras äventyr, samtidigt som ni får ta del av fakta och förberedelser inför er kommande familjemedlem.