Vi säljer barnböckerna om Nisse & Nelly

En ny familjemedlem på gång? Då gäller det att alla förbereds stora som små, inför den nya medlemmens inflyttning till ert hem.

En faktabok inlindad i en berättelse

Vi har ett samarbete med barnboksförfattare Christina Johansson som skrivit böckerna ”Dvärgkaninerna Nisse och Nelly”, ”SKUTTA PÅ!  Nisse och Nelly på nya äventyr” och ”Kaninernas Vardag”. Dessa tre böcker tar upp om kunskapen kring kaninskötsel, allt från hur man tar hand om en kanin, kaninens föda, kaninaktiviteter och mycket mer för barn men också för alla vuxna som önskar att veta mer om kaniner.

I boken ”Kaninernas vardag” är jag med under kapitlet ” RENRASIGA KANINER” och KANINPENSIONAT.

Dvärgkaninerna Nisse och Nelly

2016

Det här är en bok för barn och föräldrar som funderar på att köpa en dvärgkanin eller vill läsa om dvärgkaniner. Du får följa en familj och deras kaniner.

Boken ger dig råd och tips om hur du tar hand om djuren på bästa sätt.

Boken handlar om barnen Gustav, Felicia, Elsa och deras mamma. Alla tycker om djur, även barnens pappa, som be bor hos ibland. När Felicia och Elsa blir vuxna vill de arbeta med djur. Felicia vill utbilda sig till veterinär och Elsa vill jobba på djursjukhus. Gustav hjälper sina systrar att googla på internet om det är något som de inte vet om kaniner. Men han älskar mest att spela dataspel och göra filmsnuttar.

Detta är en faktabok som även är inlindad i en berättelse.

Pris: 129 kr (fraktkostnaden tillkommer)


Ålder: Låg- och mellanstadie
Författare: Christina Johansson
Förlag: Mörckta ABISBN 9789198310504

SKUTTA PÅ! Nisse & Nelly på nya äventyr

2019

Vad händer när barnen Gustav, Felicia och Elsa samt kaninerna Nisse och Nelly är hos mormor och morfar på landet under en vecka på sommarlovet.

Där tränar barnen kaninerna gå i sele, kaninhoppning, plockar och samlar in växter till kaninerna samt byggerkaninhinder förutom allt annat som händer på landet en sommarvecka.

En dag kommer veterinär Lena på besök. Vad tror du händer då?

Pris: 129 kr (fraktkostnaden tillkommer)

ÅLDER: LÅG- OCH MELLANSTADIE.
FÖRFATTARE: CHRISTINA JOHANSSON
FÖRLAG: CHAJN FÖRLAG
ISBN  9789151929903

Kaninernas vardag

2020

Faktabok om hur man sköter en kanin. Följ kaninens utveckling under de första veckorna. I boken beskrivs olika sysslor och aktiviteter, till exempel kaninutställningar, hopptävlingar, hemsnickrade hinder och varför solrosor serveras till kaninerna. Tankar kring varför kaninen vaccineras samt hur och varför du bör kastrera kaninen. Detta och mycket mer får du läsa om när veterinär och uppfödare med flera års erfarenhet berättar högst personligt hur de gör.

PRIS: 149 kr (exkl. frakt)

Barnboks författaren

Författaren: Christina Johansson

Ja, tack jag vill gärna göra en bokbeställning!