Gästen Presley, åter hos oss

Den här lilla krabaten heter Presley. Han föddes hos oss för drygt 2 år sedan i kull Tennessee och fick namnet Mr. Presley. Det är alltid lika roligt när man får äran att ta emot kaningäster som är födda här hos på Salnecke Parks kaningård. Det är alltid lite speciellt när man då får möjlighet att rå om dessa små godingar som ett par kilo större kaniner med tanke på att dom låg i vår hand/famn när de var så pyttesmå och det var gosdags. Minnen finns kvar från den tiden då vi hade lite uppfödning, så mysigt. Och vi är så glada och tacksamma för alla dessa fina familjer som valde att ta emot våra små från de olika kullarna: New-York kullen, Florida kullen, Texas kullen, Tennessee kullen, California kullen och USA kullen. Tack till alla Ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *