Uppfödarnummer: Z33

Dessa 4 kaninungarna är sålda!

Nu har de två fantastiska avelparen Mr. Moonlight & Miss Loveline fått sina sista avkomman i Hawaii-kullen den 1 maj, 2022. Dessa två fantastiska föräldrar är även föräldrar till Florida-, Texas och Tennessee-kullen.

Kulluppdatering

Här har vi de små liven från kull Hawaii födda den 1 maj, 2022. Tre blå och en svart med sin sammetslena päls. De tilltänkta namnen som har knytningar till Hawaii kommer vara:
Miss/Mr. Honolulu
Mr/Miss. Obama
Miss/Mr Aloe oe´
Mr/Miss Maui

På bild enn av ungarna som är 6 dagar gamla. Snart kommer de öppna ögonen. Det går fort med de små liven.

Plötsligt så händer det!


Idag den 1 maj, 2022 föddes således den efterlängtade Hawaiikullen. Detta är parets sista kull. De har gett fantastiska ungar och vi håller tummarna för att de fyra små liven överlever. När ungarna har flyttat ut så är Miss Loveline färdig som avelshona, så då ska hon kastreras och sen ska få föräldrarna leva ihop. Vi önskar er nu, Lycka till med kull Hawaii.

Här kommer vi lägga ut samtliga bilder och små filmer på kullen Hawaii med jämna mellanrum. Det går även att se dessa filmer i sociala media som YouTube, FaceBook och Instagram allteftersom. Följ oss gärna för att inte missa uppdateringarna som sker i vår kaningård & pensionat De Luxe.

Om föräldrarna

Mamma: Miss Loveline är en fantastisk mamma till de ungar hon får och har haft ”fullt upp” med sina kullar. Miss Loveline blir 3 år i maj, 2022. Hon är väldigt lugn och tar dagen som den är. Hade hon fått välja så hade hon gärna viljat ”bo i ens famn”. 

Pappa: Mr. Moonligt blir även han tre år i maj, 2022. Båda föräldrarna föddes på exakta samma datum och år, fast på olika håll i landet. Mr. Moonlight är en härlig fartfylld liten herre. Han är mycket nyfiken och ska vara med överallt helst, vilket han i och för sig är emellanåt eftersom han är lugn som en ”filbunke” när han väl är i famnen och hänger med när vi tar hand om resterande kaniner i kaningården och i pensionatet De Luxe. 

Föräldrarnas egenskaper är ett bra komplement till varandra och alla ungar har utvecklats till friska och härliga små individer som alla snabbt har blivit tingade och kommit till väldigt fina familjer där ägarna är mycket nöjda med de små individer som dessa nu har blivit.

Intresseanmäl dig för en kaninunge

Vet du med dig att du redan nu är intresserad av en kaninunge under våren 2022? Nu går det bra att lämna en intresseanmälan inför kommande Hawaii-kull. Berätta gärna din tanke med köp av en liten kaninunge (sällskap/kel/hoppning/utställning etc). Det är viktigt att du är medveten om att de ungar som köps av oss ska få ses som en liten familjemedlem, som flyttar in till er. Vi återkopplar på intresseanmälan och hör sedan av oss när kullen är född och med regelbunden uppdatering. När du tingar kaninungen med att betala halva priset av vad kaninen kostar, då först är kaninen din kanin. Det går också bra att komma till oss och hälsa på kullen från det att de är cirka 3 veckor hur ofta ni önskar. Förbered dig och familjen med barnböckerna Nisse & Nelly och följ med på deras äventyr, samtidigt som ni får ta del av fakta och förberedelser inför er kommande familjemedlem.

Läs mer om kaninuppfödningen och se våra priser.


OBS! Själva intresseanmälan kostar inget och är inte bindande. 

Våra intressenter är:
B. Johansson
L. Thörnblom