Vårt pensionat De Luxe fyllde 4 år i oktober, 2023. Under dessa fyra åren och fram tills nu har vi haft äran att ta emot cirka 400 bokade kaningäster. Detta visar att det finns ett stort behov hos er kaninägare att ha en trygg plats att ha er lilla familjemedlem under de tillfällen när ni reser bort eller av andra orsaker behöver kaninpassning. Det är för oss en glädje att kunna bistå med hjälp med detta genom vårt pensionat De Luxe.
Det är också en glädje att få checka in nya som återkommande gäster i vårt pensionat De Luxe, då varje gäst blir som en unik liten vän.

Detta ingår i bokningen

  • Fri tillgång till lokalodlat hö och vatten
  • Ekologiska grönsaker och/eller färskt/torkat från Moder Natur och från vad sommarens moder natur har att erbjuda. (Det sistnämnda ges i samråd med dig som ägare)
  • Tillgång till halm. 
  • Grenar ifrån äpple/päron/sälj/svartvinbär/hassel och pilträd, samt dess blad + tuggleksak

    När temperaturen dalar rejält under vintermånaderna lägger vi in halmmatta i botten av bohusen i burarna för våra utomhusgäster och fyller upp med halm. Burarna är också inredda med myskorg. Golvet är beklätt med ett lager tidning, halm och matta. Toalåda med Kissime pellets (mer känt som ToaLätt). Vi har vattenskålar men du tar med dig vattenflaska om kaninen är van vid det. Vill du att vi ger pellets till kaninen under sin vistelse hos oss, tar du även med detta (vi har skålar och pelleltsbollar) samt om den har någon favoritleksak etc. Byte av vatten minst 2-3 gånger om dagen.

    OBS! Kaninen ska vara frisk när den checkar in här! Vi begär inte att kaninerna ska vara vaccinerad för att bo hos oss, men vi rekommenderar det. Detta är ditt val som ägare. 
    Vi står också för mycket gos, mys och kärlek för de gästerna som vill ha detta av oss! Vi har två gosexperter Oliver 16 år och Kevin 11 år.

Formuläret nedan går också bra att använda vid bokning av plats till hamster/marsvin, chinchilla och möss.

OBS! Viktigt att din kanin är frisk och mår bra när den checkar in hos oss för kaninens egna bästa!

Vi skickar ALLTID ut bokningsbekräftelse inom 48 timmar detta även när pensionatet är fullbokat för att bekräfta din bokning. Har du inte fått en bekräftelse, titta i skräpposten om det har hamnat där, maila oss direkt eller kontakta oss på vår FaceBook sida alternativt via messenger. Vi är också tacksamma om du kan göra en liten återkoppling för att se att mailet är mottaget. Tack på förhand!

Boka utomhusplats för din kanin

Antal
*Vänligen specificera gärna i rutan nedan "Annat sätt". Tack på förhand!