Vi planera födseln av kull Disney i februari – april 2023 med nya avelshona Miss Winter Galaxy av rasen vit dvärgvädur och vår svarta tillika underbara dvärgvädurshanne ingen mindre än Mr. Moonlight – båda med stamtavla. Vi planerar våra kullar utifrån intresseanmälan. Så välkommen att lämna din intresseanmälan redan nu (detta är inte bindande).

Två små underbara sötnosar med sina personligheter tror vi blir en väldigt fin kombination för kommande kull. Mr. Moonlight som är nyfiken, alert, framåt och som gärna hänger på i famnen så länge som det bara möjligt om han får välja! Kommer gärna fram när man ropar hans namn såvidare han inte få för sig annat, så klart. Lite lurig, underbart söt och med god aptit på livet. Är pappa till 4 kullar tillsammans med tidigare avelshonan Miss Loveline. Mr. Moonlight är född maj, 2020.

Lilla nykomlingen Miss Winter Galaxy – vacker lite snöflinga. Miss Winter Galaxy älskar att vara i famnen och är lugn som en filbunke när hon är där. Hon kommer också mer än gärna fram när det är dags att gå in från beteshagen på kvällarna, står då redo för att lyftas upp. Miss Winter Galaxy är född juli, 2022.

Uppfödarnummer: Z33

Vi föder upp kaniner av renrasiga dvärgvädur & sachsengold. Du kan lämna en intresseanmäla/tinga en kaninunge redan nu för vårens planerade dvärgvädurkull, (och ev. en sachsengoldkull) 2021, så kontaktar vi dig, så snart de är födda. Våra kaninungar är leveransklara när de är mellan 9 -12 veckor gamla beroende av om kaninen köps i syfte för *utställning/avel eller som kel/sällskap. Vid en intresseanmälan registrerar vi dig att du är intresserad och det är inget bindande med att ange sitt intresse.

Syfte/mål

Vår strävar på att vi som uppfödare ska lyckas ge allt det som en liten kaninunge behöver under sin uppväxt hos oss till flytten i sitt nya hem. 

Vår målsättningen är att Du som ny ägare av en kaninunge ifrån oss ska känna trygghet och tilliten till att få hem en fin och älskad liten ny familjemedlem . Vi hoppas att du snabbt ska kunna upptäcka de egenskaper hos kaninungen som vi som uppfödare kan till viss eller stor utsträckning hinna ha en inverkan på fram tills det du hämtar hem kaninungen, som dess trygghet och tillit till människor, vanan av att vara hanterad och vara i famnen hos både oss vuxna och barn, så att det alltid knyts ann till något positivt för kaninen, och vanan vid kloklippningen, foder och toalådeträning m.m.

Tinga/köpa en kaninunge

Vi önskar i början en nära kontakt med dig när ni har tingat en kaninunge och berättar hur kaninen kommer bo, tanken med att skaffa kanin, tidigare erfarenhet som kaninägare, eller förstagångsägare etc. – allt för att vi vill kaninungens bästa. När ni TINGAR en kaninunge av oss betalas halva priset av kostnaden – resterande betalas vid hämtningen. Skicka oss ett mail eller lättare använd formuläret längre ner på sidan och berätta lite vem ni är, vilken ras (dvärgvädur / sachsengold) och vilken färg (sachsengold är enbart orangeröd), kön etc. som ni vill INTRESSEANMÄLA/TINGA. Nedan syns vilka kullar som vi har.
Från och med att kaninungen är 6 veckor gammal får ni jättegärna komma på besök (hur ofta ni än vill) för att träffa er lilla nya familjemedlem. Det är bara att maila oss så kommer vi fram till en gemensam och passande tid.

Och vi blir väldigt glada om ni vill skicka lite bilder sedan på er nya familjemedlem och berätta lite om dess vardag, om ni har möjlighet.

Det här får Du vid köp av kaninungar hos oss

 • En supersöt liten kaninunge (förstås)
 • Stamtavla* (enbart vid försäljning för utställning/avel + ringmärkning)
 • Tandbettskontrollerad
 • Övergångsfoder
 • Kloklippt
 • V.I.B * (Very Important Bunny) 25% rabatt för varje bokning i vårt pensionat
 • Boken Kaninernas vardag av barnboksförfattaren Christina Johansson. (för barnfamiljer) Läs mer här om böckerna.
 • Livslång support
 • Skötselråd
 • Besöksmöjligheter av er lilla kaninunge hos oss från födelsevecka 6 tills flytt.
 • **Återkoppling mailledes efter några månader

**Vi återkopplar till alla nyblivna ägare mailledes för att höra oss för hur det har gått mer er lilla kaninunge sedan flytt, hur verkar han/hon mår och om det har dykt upp några frågor/funderingar eller om det är något annat, som vi kan stå till tjänst med.

Pris per kaninunge

*Dvärgvädur: 1.100 kr (inklusive stamtavla – för avel & utställning)
Dvärgvädur: 900 kr (exklusive stamtavla – enbart för kel/sällskap).

*Sachsengold: 1.300 kr (inklusive stamtavla – för avel & utställning)
Sachsengold:
1.100 kr (exklusive stamtavla – enbart för kel/sällskap).

Ja, tack, jag vill lämna en intresseanmäla för kaninunge i kommande kull 2023.

Vänligen specificera om du har valt "Annat sätt". Tack på förhand!

Våra tidigare kullar

Kull #1 ”Florida” ras Dvärgvädur – 6 ungar födda 2020-05-12
Kull #2 ”New York” ras Sachsengold – 6 ungar födda 2020-05-30
Kull #3 ”California” ras Sachsengold – 3 ungar födda 2020-06-08
Kull #4 ”Texas” ras Dvärgvädur – 3 ungar födda 2021-04-05
Kull #5 ”USA” ras Sachsengold – 2 ungar födda 2022-04-28
Kull #6 ”Hawaii” ras Dvärgvädur – 4 ungar födda 2022-05-01