En kanin för oss är mer än ”bara en kanin”. Alla våra kaniner är mycket speciella, unika och fantastiska små familjemedlemmar, som alla på sitt sätt sätter sin prägel i våra hjärtan. Men ibland är livet så att en del går bort allt för tidigt och en del blir flera år. På denna sida tillägnar vi våra tankar med all kärlek och värme till de av våra egna kaniner som numera finns i kaninänglahimlen.

Våran fina Ronja

Din personlighet: Du var en fantastisk liten minikanin som tyvärr inte blev så stor. Men du var tuff och kaxig och var överallt. Det var fart i dig och du ville alltid vara överallt. Du älskade att hoppa emot en, ibland lite för risktagande och ibland tog du lite för hastiga chanser. Du föddes som kanin men var som en liten klättermus på mig. Och du hade en genuin, unik förmåga att visa din kärlek till oss. Vi glömmer dig aldrig, Ronja! Vila i frid, kära du!


Kevins fantastiska Robin


Olivers fina lilla fluffboll Fluffy – vila i frid

Din personlighet: Underbara lilla Fluffy. Tack för alla dessa fina åren som vi fick med dig. Det har verkligen varit en ära att få ha dig här i vårt kaninpalats sedan du var 8 veckor gammal och flyttade hit med din supertighta vän Lill-Märta. Ni var så tighta och fanns alltid för varandra. Det är tufft inte bara för oss med saknaden men säkert även för de andra 6 som du levde tillsammans med. Självklart påverkar det även dom. Du var alltid väldigt liten och väldigt snabb. Sprang som en blixt och älskade att sitta ute i hägnet i alla väder verkade det som. Kom in som en raket när du hörde att jag kom in men sprang lika fort ut igen. Men när det vankades godsaker så ville du självklart ha av det. Det var en fröjd att se er alla samlade framför brickan med godsakerna och höra era tuggandes. Nu sitter Lill-Märta ensam där ute, men vi vet att du är med oss från kaninhimlen. Alltid älskad, alltid saknad! Vila i frid, Fluffy och tack för allt!


Vår lilla minsting Elliotte – en ängel i himlen

Elliotte Född: 2019 – Död: 2023-11-12

Så kom dagen, då kaninhimlen fick ännu en liten ängel. Du har varit minst av dom alla och den yngsta samt sista som vi har flyttat hem till oss. En go liten kille som var nyfiken men ändå som alltid var i bakgrunden. Du har ibland fått ”armbåga dig fram” och kämpat på med att erövra livet. Du har skänkt oss mycket glädje… fina, fina du. Du och Ängla-Carola var så tighta, nu är hon den yngsta. Alla har vi vårt datum som vi inte vet om. Idag var det tydligen ditt datum. Vi sörjer dig, Eliotte! Vila i Frid!