Samtliga kaninungar från denna kull är sålda!


Uppdateringar av kullen

UPPFÖDARNUMMER: Z33

Här kommer vi lägga ut samtliga bilder och små filmer på kullen Tennessee med jämna mellanrum. Det går även att se dessa filmer i sociala media som YouTube, FaceBook och Instagram. Följ oss gärna där för att inte missa uppdateringarna som sker i vår kaningård & pensionat De Luxe.

”Det Bästa till De Bästa”

https://youtu.be/jIE4FaVGD2w
Lyckan att få känna mjukt gräs under tassarna och andas in frisk luft det ger glädje. Här på film, ser ni mamma Miss Loveline med sina 4 små diamanter; Miss Priscilla, Miss Graceland, Mr. Memphis och Mr. Presley, 7 veckor gamla.

Miss Graceland 6 veckor gammal på upptäcksfärd!

https://youtu.be/NphNeS6z-04
Denna lilla tjej Miss Graceland, blev först in till sin bur efter en heldag med familjen i inomhushagen och verka ha fullt sjå med att hitta dom. Sökandet pågår ”-men vart tog dom vägen?”. Vill du ge denna lilla tjej ett kärleksfullt för-alltid-hem? Skicka oss ett mail och berätta vem du är och hur Miss Graceland skulle få bo hos dig.

Liten blir snabbt stor!

https://youtu.be/d4NlINXLXbg
Här har vi lilla Miss Priscilla, som uppenbarligen är i sökandes skede. Och det verkar som att hon finner vad hon söker, belöning får hon i alla fall. Miss Priscilla är tingad och flyttar till familjen Håkansson inom kort. Lycka för dom som får henne som sin familjemedlem!

Här har vi de fyra små liven. Låt oss presentera Mr. Presley, Mr. Memphis, Miss Graceland och Miss Priscilla.

Tennesseekullen 12 dygn gamla, 29 augusti 2021. Är du intresserad av att tinga en av dessa sötnosar? Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig. Det går även bra att även lämna en intresseanmälan.
https://youtu.be/CeF8Aw9DQpo
Även i djurvärlden, så har mamman sitt ansvar att titta till sina små som börjar utforska världen utanför boet. Och det är även här bland dessa små som det är mamma Loveline som bestämmer när maten serveras. Det går ju alltid att göra ett försök men det blir att snopet dra sig tillbaka till sina syskon istället. Mr/Miss Graceland 10 dygn gammal, 26 augusti, 2021
https://youtu.be/pSpj2XYdeMk
Här har vi dom, låt oss presentera kull Tennessee som föddes här i SalneckeParks kaningård den 16 augusti, 2021.
VARMT VÄLKOMNA till världen och GRATTIS Miss Loveline & Mr. Moonlight.

OM föräldrarna

Mr. Moonlight & Miss Loveline är föräldrarna till nu väntande kullen Tennessee som beräknas födas 16-17 augusti, 2021. Detta är parets tredje kull tillsammans. Tidigare har de fått ungar i Floridakullen (6 levande) och Texaskullen (3 levande).

Pappa

Mr. Moonlight & Miss Loveline är fantastiska som föräldrar och väldigt komplettande av varandra. Pappa Mr. Moonlight (2.5 år) är en riktig helgo´kille. Han är nyfiken och väldigt glad som trivs till fullo med sitt kaninliv. Älskar att vara i famnen och följer gärna med när det är dags att natta resterande fyrbenta vänner i kaningården och pensionatet. Han tar sin roll som mattes kaninassistent till fullo, så pass att han smakar sjävklart på det gröna och på pelletsen innan de överlämnas de andra kaninerna. Om han hade fått välja hade han gärna vilja vara i famnen i evigheter. Han är också tränad att komma när man ropar på honom.

Mamma

Mamma Miss Loveline (2.5 år) är pappans motsats och är lugnet själv. Hon föredrar att bara vara och ta det lugna. Hon piggar dock alltid till sig när hon får ungar och mår bra av att ha någon att ta hand om att ha sällskap. Hon är också den bästa mamman någonsin för sina ungar. Detta blir hennes tredje kull och hon gör ett mycket bra jobb fullt ut. Miss Loveline är precis som Mr. Moonlight kaniner som verkligen älskar att vara i famnen och stannar gärna i evighet också om hon fick välja.

Båda föräldrarna är exakt lika gamla, då de är är födda på exakt samma datum och år det vill säga den 29 maj, 2019 fast hos olika uppfödare, vilken i sig är en unik matchning och visar hur bra dessa två faller sig samman som föräldrar nu även till deras tredje kull Tennessee. Båda föräldrarna är bärare av stamtavla och således skrivs stamtavla på samtliga våra kaniner som ringmärks.

Vi är intresserad av en dvärgvädurunge från denna kull

  • B. Håkansson (TINGAT en hona)
  • H. Farag

Läs mer om vår kaninuppfödning och vad som ingår i ett kaninköp

Lämna ditt intresse eller tinga en dvärgvädurunge från ”Tennessee” – kullen i formuläret nedan. Preliminär beräknad födsel är 16-18 augusti, 2021.
Leveransklara vecka 41 – 42.

Vet du med dig att du redan nu är intresserad av en kaninunge under augusti 2021? Nu går det bra att lämna en intresseanmälan inför kommande ”Tennessee-kull”.
Gör så här: Lämna ditt intresse via formuläret nedan.
1. Berätta gärna din tanke med köp av en liten kaninunge (sällskap/kel/hoppning/utställning etc).
2. Hur kommer kaninungen få bo?
3. Vad har ni för erfarenhet av kaniner/djur rent allmänt?
Det är viktigt att du är medveten om att de ungar som köps av oss ska få ses som en liten familjemedlem under hela dennes livstid, som flyttar in till er.
Vi återkopplar på intresseanmälan och hör sedan av oss regelbundet med uppdateringar av kullen. Det är då du tingar kaninungen med att betala halva priset av vad kaninen kostar som kaninen är din.

OBS! Själva intresseanmälan kostar inget och är inte bindande. 

Läs mer om vår kaninuppfödning och vad som ingår i ett kaninköp

Bor Du långt ifrån Uppland, men vill gärna köpa en söt kaninunge av oss? Låt det nödvändigtvis inte bli ett hinder. Vi ger exempel på transportgrupper på FaceBook. Läs mer här