På denna sida får du gärna komma med tips och idéer samt dela med dig av dina erfarenheter av olika produkter eller eget skapande som du tycker har underlättat eller gjort en positiv förändring för dig som kaninägare och din(a) kaniner. Det går också bra att skicka oss ett mail med bild eller film så hjälper vi dig att publicerar ditt inlägg. Alla inlägg granskas in de görs publika.

”Det Bästa till De Bästa”


Här nedan ser du några exempel på ämnesområden som du kan lämna tips om.

* Inför kaninköpet
* Att resa med kanin
* Att toaletträna en kanin
* Vid kloklippning
* Aktivering
* Inför veterinärbesök
* Inför ihopsättning

* Heta sommar dagar
* Vid kaninutställning

Keramisk kylplatta coolar i sommarvärmen

Våra gäster Filur & Muffin som vistas i vårt pensionat i dryga sex veckor nu under sommaren 2022 hade med sig varsin keramisk kylplatta. Dessa finns att köpa bland annat i olika nätbutiker online. Plattorna är gjorde av keramik och finns i 3 olika storlekar och passar för kaniner, marsvin och andra smådjur. Plattorna läggs in i kylskåpet en stund före användning och läggs sedan hos kaninen i skugga. På så sätt bibehåller plattan kylan längre då den ligger i skuggan. Smådjur har svårt att reglera sin kroppstemperatur i förhållande till omgivningen vid heta sommardagar och en kylplatta kan på så sätt underlätta för kaninen.

Ett tips som vi på SalneckeParks kaningård & pensionat verkligen tackar för oss. Så nu inväntar vi på våra 9 beställda kylplattor som våra kaningäster som egna kaniner kommer få möjlighet att svalka sig vid när kvicksilvret når toppen!

Trixie. Trixie Kylplatta för smådjur. Keramisk kylplatta svalkar varma dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *