Höbuffé om Lill-Ernst får välja

Plötsligt så händer det! Hinner inte vända ryggen till så hittar man Lill-Ernst mitt i maten och Ängla-Carola gör vad hon kan för att få smak av maten. Hur söta får man vara? Dessa två små liven bor i det vi kallar kaninpalatset tillsammans med ytterligare 4 små individer. Rasen är av teddydvärgvädur. De andra fyra som bor i kaninpalatset är teddydvärgväduren Eliotte, dvärgteddysarna Fluffy och Lill-Märta samt dvärgväduren Bertil som är en hona namnet till trots. Bertil är också en av våra egenuppfödda från kull Texas. Är du intresserad av en dvärgvädur ifrån vår kommande kull Hawaii? Då kan du hålla utkik här och fylla i formuläret för en intresseanmälan. Intresseanmälan är inte bindande.

Förbered stora som små inför en kaninunges inflytt i familjen genom barnboksförfattaren Christina Johanssons böcker om Nisse & Nelly. Läs mer här.

.

”Det Bästs till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *