Vår Mr. Hollywood flyttar!

Sista bilen på Mr. Hollywood innan flytt

Idag var Mr. Hollyvoods nya familj och hämtade honom. Han kommer som alla andra av våra ”utflugna” ungar bli otroligt saknad, men vi vet att han kommer få det så bra och bli mycket älskad och delad med av både små och stora. Han kommer också få behålla sitt namn Hollywood vilket är till en fördel för familjen, eftersom han vet att han heter Hollywood och kommer när man ropar på honom. Mr. Hollywood är en underbar och väldigt tillgiven liten 4.5 månads gammal kanin, som verkligen älskar att vara i famn och bli klappad och kelad med. Hade han fått möjlighet så hade han viljat vara i ens famn länge. Till skillnad från andra av rasen sachsengold så är han en otroligt lugn kille i famnen och inte alls sprallig när han känner att han är trygg. Han är också som alla andra, en väldigt nyfiken och helt enkelt en underbar kille.
Föräldrarna är Miss Golden Star och Mr. Diamond och kullnamnet är ”California” – kullen, med födelse 8 juni, 2020.

Och vem vet, kanske blir det ändå ett kärt återseende men då som en VIB-gäst i vårt pensionat De Luxe framöver.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *