Fullt upp under sommarens heta dagar

Vi är mitt inne i årets hektiska dagar. Sommaren är tuff på många sätt när de heta dagarna ligger mer eller mindre på en konstant över + 25 grader och vi måste se till att alla kaniner i vår kaningård & pensionat får den bästa möjliga vistelsen som var en av dom förtjänar, trots den böljande värmen. Vi gör allt vi kan för att se till att dessa höga temperaturerna påverkar kaninerna så lite som möjligt. Regelbundet byte av vatten, goda blöta grönsaker frusna bär som snabbt tinar i värmen blir lite mer saftigare, kylbrickor, skugga och fläkt är andra sätt som vi använder oss utav för att göra det så behagligt som möjligt för de små liven. Vi förlänger även kvällarna med att ta in våra gäster senare på kvällarna, då burarna är som bäst temperaturmässigt. I inomhusdelen av pensionatet har gäster det väldigt behagligt tack vare ACn.

Samtidigt som vi försöker svalka våra gäster och egna kaniner så blir det självklart även kaningos, uppdateringar, kloklippning/pälsvård, utfodring, städning and so on…
Till vår hjälp har vi dock våra fantastiska oslagbara medhjälpare Tuwa, Oliver & Kevin. Stor ELOGE till Er 3.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *