Soltillväxt och soltorkad vinter grönfoder

Nu är vi verkligen på gång med att fylla vårt kommande vinter förråd från Moder Naturs egna skafferi av under skrivandets stund främst maskrosor och kirskål. Just nu erbjuds detta i enorma mängder på vår tomt. Och likväl som det växer av solen så kommer det också torkas av solen i vår frukt och bärtork som drivs av våra solpaneler. Det blir alltså 100% ekologiskt grönfoder hos oss under vinterhalvåret som vi erbjuder alla våra gäster här utifrån smak, önskan och vana. Och under sommaren så är det naturligtvis färskvaran som erbjuds när gästerna befinner sig i någon av våra beteshagar. Inomhusgästerna får även smaka på det goda i samråd med dig som ägare. Inomhuskaniner kan man även erbjuda maskrosor, kirskål, gräs men i mycket små mängder i början och allteftersom man ser att magen acceptera det så ökar man på mängden.
Plockar du ogräs? Se till bara att inte plocka ogräset nära trafikerade vägar.
I vinterns grönfoder som vi erbjuder kommer det även finnas blad/löv från kaninvänliga träd/buskar samt små mängder av morot/äpple/banan, solrosfrön etc.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *