Så här kommer din kanin bo

När du checkar in din kanin i vårt pensionat De Luxe blir kaninen vår pensionats gäst. Och för våra gäster vill vi alltid ge ”Det Bästa till De Bästa”. Våra utomhusgäster bor i någon av våra fyra stora väl inredda och mysiga pensionats gästrum. Vi vet hur viktigt det är att kaniner aktiveras och får möjlighet att springa av sig så vi försöker ta ut våra gäster varje dag i en av våra beteshagar alternativt i rastgården. När de är i beteshage så blir den hagen gästens hage under sin vistelsetid hos oss. Då får de möjlighet att röra på sig, beta grönt och njuta av att bara får vara en gäst på sin semester.

Våra inomhusgäster bor i något mindre burar men även de kommer ut regelbundet till vår inomhushage alternativt till en beteshage om du önskar detta under sommar halvåret.

Här kan du läsa mer om hur våra pensionatsgäster bor.

”Det Bästa till De Bästa”

Boka en plats för utomhuskanin

Boka en plats för inomhuskanin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *