Moder Natur skiftar från dag till natt sin vackra skrud hos oss i SalneckeParks De Luxe.

Igår kändes det så hoppfullt om att våren var påväg. Och idag kändes det när vi tittar ut mot beteshagarna och den vita gräsmattan… ”nähepp…. inte vår än”. Fantastiska kontraster och tänk vad det kan hända en massa under tiden pensionatet och gården gör sitt besök i drömmarnas land. Det är verkligen fascinerande!
Åh, andra sidan… våren kommer att komma, det vet vi inom sinom tid kanske t.o.m. med buller och bång. Och även om några av våra kaniner och våra pensionatsgäster också tror att det är redan vår då de börjar tappa sin vinterpäls och hormonerna spelar ett spratt så får vi försöka njuta av stunden som är här NU – Vårvintern! Och så klart att jag hann klippa lite färska toppskott från vårt ena päronträd igår till de fyrbenta små.”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *