NYHET! Gratis mobilklippning!

NYHET! Vi tar hand om kloklippningen i kaninens trygga hemmiljö

  • Tycker du att kloklippning är svårt?
  • Är du osäker på hur mycket du ska klippa?
  • Vill inte kaninen vara stilla?

Lugn, vi kommer gärna *hem till dig och klipper kaninens klor. Du finns med när vi klipper klorna och då har du möjlighet att ställa frågor om du undrar något angående kloklippning. Vi kan också visa dig hur man gör och finnas vid din sida om du själv vill försöka klippa själv.

Det finns olika sätt att ha kaninen under själva momentet som sittandes i famnen, stående på knäna eller på ett bord. Det gäller att hitta sitt sätt som känns tryggt och bäst för dig som klipper och så klart för kaninen. När vi klipper klorna på kaninerna så har vi dom sittandes i vår famn så att vi kan hålla ett tryggt och stadigt grepp om dom med deras rygg vilandes mot vår arm.

Kaninerna sliter olika mycket på klorna. Inomhuskaniner sliter oftast mindre på klorna än de som bor utomhus. Miljön som innehåller trästammar, sten eller liknande gör att klorna slits men klorna behöver ändå ses över ungefär var 4:e – 6:e vecka.

Hos oss kan du boka mobilkloklippning. Det innebär att vi kommer hem till dig och klipper klorna i kaninens trygga hemmiljö. På så sätt eliminera vi också stressen som kloklippning i sig kan innebära för kaninen.
Vi tar med oss klosaxen men du står för eventuella belöningen. Belöningen kan bestå av kaninens favorit gósak, eller lite extra med gos och kel.

Vid första hembesöket får du vårt kort ”Bonus mobilklippet” som vi stämplar på vid varje besök. Då får du 6:e klippningen helt gratis (milersättning tillkommer)

*Tjänsten gäller enbart inom Uppland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *