Moder Natur erbjuder nyttigheter under vintern

Vem vill inte kunna frossa i sig nyttigheter även under vinterhalvåret? Vi är lyckligt lottade med att ha en kaninverksamhet med Moder Natur inpå knutarna och allt vad hon erbjuder här. Så nu försöker vi hinna med att torka kirskål (som står sig vackra tills snön kommer), ett och annat blad från maskros, blad från jordgubbsplantorna, från daggkåpa, från vindruvesrankan, lönnen bärbuskarna och mer därtill, i vår frukt och bärtork. Och känslan att denna lilla apparat (ett av de bästa inköpen) går på Grön el från våra solpaneler gör att denna blandning gör den extra lyxig framför allt när den ges när snön ligger vit på marken. I vinterblandningen finns även solrosfrön och skivor av äppelbitar och morotsskivor i små mängder.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *