Happy en solstråle i vårt pensionat De Luxe

När en liten juvel som denna lilla gäst Happy insisterar på att jag ska vara med på en selfie tillsammans med honom så kan man inget annat än att ställa upp och le mot mobilkameran och med det så gjorde jag en av sommarens flertal gäster very happy. 😉

Happy är en av våra återkommande V.I.B – gäst som bor i vår gästbur under sin vistelse här hos oss.

Pensionat De Luxe även för andra smådjur

Många av oss har idag flera husdjur av olika raser och alla behöver de tillsyn när det är dags att packa bilen eller ta flyget på den där så väl behövliga och efterlängtade resan eller under tiden som det flyttas från ett ställe till annat. Men vem kan ta hand om hamstern, undulaten eller tammössen?

Hos oss på pensionat De Luxe kan du boka in andra smådjur och gnagare utöver kaninerna. Vi kan bestå med en gästfågelbur och har 3 platser för burar beroende av dess storlek.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *