Sommarens skafferi blir vinterns delikatess

Sommaren innebär inte enbart högtryck i vårt pensionat De Luxe med alla de gäster som får en tids semester här hos oss när ägarna är på sin semester. Sommaren innebär också att vår frukt och bärtork mer eller mindre går på högtryck för att ta vara på allt det som Moder Natur erbjuder oss på vår tomt. I vår frukt och bärtork torkar vi kirskåls, maskrosor, brännässlor, blad från vindruvesrankan, hallon, svartvinbär, lönn etc. men också som på bilden penséer. Penseér, lavendel och stor grön daggkåpa är en riktig stor favorit hos de flesta kaniner som får chans till att smaka. Detta plus några enstaka morotsbitar/äppelbitar och solrosfrön är en gott tillskott när vintern faller över Salneckeparks kaningård & pensionat De Luxe.


”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *