Mor & dotter alltid sida vid sida

Kärleken mellan mor & dotter är nog verkligen speciell – om ingen skiljer dom åt. Detta ser jag i alla fall dagligen hos mina två fina stamtavlekaniner av rasen sachsengold Miss Golden Star (mamma) född 2019 och dottern Miss Golden Gate född 2020. De har aldrig varit åtskilda inte ens när det helt plötsligt dök upp två små ”knoddar” 28 april 2022 så var de ifrån varandra. De hjälptes åt att ta hand om dessa två små liven och de kryper tätt ihop när de ska tas in och ut ur burar/hagar, de jagar varandra, äter och sover tillsammans och delar på grävjobbet i rastgården. Det här är nog kärlekens starkaste band mellan mamma och dotter (eller för den del mamma & son).

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *