Efter fågelgästerna Vendela & Ullis kom Happy till oss

Det här är vår lill smådjursgäst Happy från Stockholm. Han tog inte fågelvägen för att komma hit utan SL-pendeltåg och sedan slutade resan med bil till vårt pensionat De Luxe. Happy har varit vår gäst ett par gånger tidigare och då bor han i vår gästbur som vi inreder med naturen i åtanke. Så här är det inga plastpinnar i buren vilket egentligen inte är så bra för småfåglarnas fötter eftersom dom behöver få möjlighet till sittpinnar med varierande tjocklek och gärna för att kunna slipa både klor och näbb. Det är alltid lika givande att inreda gästburen som burarna för våra kaningäster och våra egna kaniner. Det finns så mycket man kan göra, man ska bara komma på det!

”Det Bästa till De Bästa”

Happy i sin transportbur


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *