Under sommaren checkar även småhusdjuren in i vårt pensionat De Luxe

Det här är Ullis & Vendela. Det är nu deras andra gång som de vistas i vårt pensionat De Luxe. Det är väldigt mysigt att även få rå om dessa två små under en period av sommaren och få höra deras fågelkvitter.

Happy i vår gästbur, 2021

Vi har även haft ännu en undulatgäst vid namn Happy här. När Happy vistas hos oss så kommer han hit i sin transportbur och får då sen vistas i vår gästbur. Vi har en gästbur till förfogande i vårt pensionat men plats för två fågelburar samtidigt lite beroende av burens storlek förstås. Då finns ena buren placerad i vår inomhusdel dvs i pensionatet och en plats har vi i klädvården inne i husen. Sammanlagt har vi har vi haft 5 små flygande gäster boende hos oss.

Utöver småfåglar så gästas vårt pensionat De Luxe även av ett litet marsvin. Den 25 juni nu i år 2022, så checkar marsvinet Micki in till oss i sin egna bur. Det här blir andra gången som vi får äran att rå om Micki. Han bor otroligt fint – i sin lilla oas med alla sina krypin och gömmor. Ett himmelrike för ett litet marsvin.

Micki, 2021

”Det Bästa till De Bästa”

Läs mer om vår tjänst ”smådjurspensionat De Luxe”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *