Välkommen Hawaii-kullen!

Idag den 1 maj, 2022 föddes således Hawaii-kullen. Så GRATTIS, säger vi till föräldrarna Miss Loveline & Mr. Moonlight. Detta är parets sista kull. Tidigare kullar är Floridakullen 2020, Texaskullen 2021 och Tennessee 2021. Mamma Loveline är en fantastisk mamma till alla sina barn och är en lugn och harmonisk som mamma. Det är så härligt att se hur hon blommar upp när hon är mamma.

Till denna kull har vi just nu 2 intressenter
H. Farag
B. Johansson

Vill du anmäla ett intresse för kaninunge? Vänligen maila oss din intresseanmälan där du beskriver lite om vem du är och familj och dina erfarenheter av att ha kanin och era tankar om hur han/hon ska få bo hos Er, så hör vi sedan av oss till Er.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *