Milstolpen 10 vistelser är nådd av Knut & Harriet

Vi är så glada över att kunna berätta att våra gäster V.I.B-gäster Knut & Harriet är först ut med att nå den 10:e vistelsen i vårt pensionat De Luxe. Under de 2 år som SalneckeParks kaninpensionat De Luxe har funnits har vi hunnit få flertalet återkommande gäster, vilket vi är så glada och tacksamma över. Det går inte att låta bli att blir rörd när man ser dessa två små liven. Knut är en nyfiken liten herre, som gärna kommer fram till en men som inte riktigt alltid vill vara lätt att lyftas upp när hagen är så mycket roligare ställe att vara på. Harriet är en väldigt lugn tjej och observera gärna sin omgivning ihopkrupen i ett litet myshus eller som på bilden sticka upp huvudet från grävlådan för att kolla läget – man kan ju missa något ”kaninligt”. När man väl har dessa båda i famnen så verkar det som att ”kaningos” är väldigt uppskattat och det gillar vi. Stor kram till er båda och tack till dig Ebba som väljer vårt pensionat De Luxe.

”Det Bästa till De Bästa”

Boka för inomhusgäster

Boka för utomhusgäster

Våra tjänster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *