Inget är som väntans tider

En av pensionatet De Luxe minsta gäster är dvärghamstern Micki. Micki checkade in i vår inomhusdel lördagen den 19 februari och checkar ut söndagen den 27 februari. Och vi är ute flera gånger dagligen och tittar till våra inomhusgäster men att få en glimt av denna lilla sötnosen är inte så självklart. Jag får glädjas åt att min man har haft möjlighet att se lilla Micki sitta och äta vid en av matskålarna. Jag försöker att komma ihåg att ha mobilen och kameran i beredskap varje gång jag går ut där…. i fall om lilla Micki skulle krypa upp ifrån en av sina gömmor. Tills dess så får jag njuta av att se Mickis fina lilla paradis som han bor i.

”Det Bästa till De Bästa”

Vi erbjuder passning av smådjur som fåglar, marsvin, hamster, chinchilla etc. Läs mer här >>
Våra prisuppgifter hittar du här >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *