Ett steg i taget

Igår checkade denna lilla debutanttjejen in i inomhusdelen av vårt pensionat De Luxe. Hennes namn är Manfalda och hon är 8 år. När gäster checkar in i vårt pensionat De Luxe ser vi det som en viktig del att de få ”boa in sig” i sitt ”gästrum” det vill säga i den bur som de bor i när de vistas här. Det innebär att de spenderar sin incheckningsdag i buren och lite beroende av gästen även dag 2. Detta för att vi ser det som värdefullt med tanke på det enorma miljöombytet som det blir när de kommer till oss. Det är inte enbart den fysiska miljön som är ny, utan även dofterna, ljuden och t.o.m. tystnaden, känslan av att bli klappad, lyft på etc. Så i eftermiddag fick Manfalda möjligheten att ”känna in sig i inomhushagen. Just nu är Manfalda ensam gäst i inomhusdelen men på lördag checkar dvärghamster Micki in och på söndag får vi hälsa kaningästen Pralin välkomna, så då får Manfalda lite sällskap innan hon checkar ut på måndag. Sportlovet är på ingång och således ett fullbokat pensionat De Luxe.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *