Vi hjälper dig med kloklippningen hemma hos dig

När du får din lilla nya familjemedlem hem så är det mycket som man ska för reda sig på och lära. Ibland tar vissa saker längre tid innan man klarar av att göra det själv – som kloklippning. Jag minns ju själv hur läskigt det faktiskt vara att klippa klorna på våra 4 kaniner. Men jag hade ingen annan som kunder göra det så det vara bara för mig att ”gillar läget” med tanke på att vi hade 4 kaniner. Så nog blev det en snabb vana. Sedan sedan dess hade blir några hundra till.

Tilläggstjänsten kloklippning och mobilkloklippning

Kloklippning sker i samband med dig ägare som önskar detta för din kanin. Vanligtvis klipper vi dom när det närmar sig utcheckningsdag för då har de hunnit känna in oss, vilket jag tycker är viktigt. Pris för kloklippning är 80 kr och bokningen gör du via bokningsformuläret.

Mobilkloklippning innebär att du via vår hemsida kontaktar oss via direkt mail och bokar mobilkloklippning. Vi tar då kontakt med dig och bestämmer en passande tid då vi kan komma till dig för att klippa klorna på sin hemmaplan. Denna tjänst erbjuds tlll alla inom Örsundsbros samhälle men också i hela Uppland då tillkommer en resekostnad.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *