Ikväll fick vi släcka ner helt

Kvällens nattning (19 januari, 2022) kändes väldigt speciell. Det är första gången sedan våren 2021 som vi helt har släckt ner i burar och tak – således även nattlampan och känt tomheten av att nu har vi helt tomt på kaniner här inne – inga gäster eller kaninungar att ta hand om. Glädjande nog så är detta kortvarigt. För på måndag den 24 januari så får vi för 10 tillfället möjlighet att rå om våra V.I.B-gäster Knut & Harriet som checkar in och stannar tills den 2 mars. I mitten av februari börjar vi checka in sportlovsgästerna och då är det fullt upp både inomhus och utomhus av pensionatet De Luxe.
I mitten/slutet av mars hoppas vi på att kull Hawaii får se dagens ljus, så denna känsla av tomhet fylls snart igen av en hel del administrativ, praktiskt och planerande arbete och vi ser fram emot att möta gamla som nya gäster i vårt pensionat och med mycket kaningos.

Harriet (t.v) & Knut – ett par bland flera som är pensionatet De Luxe V.I.B:s (Very Important Bunnies) och som har hunnit bli först med att ha vistats i pensionatet flest gånger med sin 10:e vistelse , tätt följd av V.I.B gästerna Nisse & Ida.

V.I.B-gästerna Nisse & Ida, som dels är födda i vår kaningård i kull Florida, men också har sedan dess vistats i vårt pensionat De Luxe som gäster 9 gånger.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *