De närmar sig 10.e gången som gäst i vårt pensionat De Luxe

I vårt pensionat De Luxe har vi väldigt många återkommande gäster, vilket är glädjande. Några av dessa återkommande är Knut och Harriet som har vistats 9 gånger i pensionatets inomhus del. I slutet av januari checkar de in sin 10:e gång. Det är så ärofyllt att få rå om dom under alla dessa tillfällen eftersom vi har verkligen hunnit lära känna dom och de är som små maskotar i pensionatet och detta är ett andra hem för dom.

Det känns bra att kunna finnas till för Harriets och Knuts ägare också likväl för alla andra ägare som har sina gäster här. Det visar verkligen på att behovet av ett kaninpensionat (smådjurspensionat) är väl behövligt.

Nisse och Ida närmar sig också sin 10:e gång

Några andra gäster som närmar sig sitt 10.e tillfälle i vårt pensionat De Luxe är ingen mindre än våra egen uppfödda Nisse & Ida. Dessa små gäster föddes i vår första kull våren 2020 – Florida kullen. Sedan dess att de flyttade till sin familj har de varit återkommande gäster i utomhusdelen av pensionatet. Den 5:e januari 2022 checkar de in för 9:e gången. Det känns väldigt speciellt att föda upp små kaninungar, sälja dom till sin för-alltid familj och ändå så finns man hela tiden med under dessa utveckling och framväx. Det känns lite som ”barnbarnen” kommer på besök!

Så blir din kanin vår V.I.B – gäst i pensionatet

När en kanin checkar in hos oss sin första gång så vill vi självklart att han/hon ska få komma till oss även en andra gång, tredje gång, fjärde osv….Varje kanin som har varit hos oss 3 tillfällen och checkar in en fjärde gång blir då en V.I.B – gäst det vill säga Very Important Bunny. I praktiken innebär det att du som ägare får 25% rabatt på varje kommande vistelse som du har bokat in kaninerna på nytt hos oss.

Har du blivit ägare till en av våra kullungar så blir kullungen V.I.B redan vid sin första vistelse här. Då träder rabatten in på en gång.

Var ute i god tid vid bokning av plats i pensionatet

Eftersom vi ar ett lite men dock väldigt gemytligt pensionat så rekommenderar vi att gör din bokning så snart du vet med dig att du behöver kaninpassninng eftersom vi har fullbokningar under sport/-påsklov, sommaren samt jul/nyår. Och redan efter tredje tillfället blir du ägare till en V.I.B gäst.

Jag vill boka inomhus plats
Jag vill boka utomhus plats

”Det bästa till de Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *