Kanin möter valp

På SalneckeParks kaningård & pensionat De Luxe finns även lite andra djur utöver kaniner, nämligen 2 katter och en liten valp som just i skrivandets stund är 3.5 månad gammal. Hennes namn är ”Miss M Angel of Mercy” men kallas kort och gott för Angel.

Angel vill mer än gärna vara med ute på gården när vi är där och tar hand om alla våra egna kaniner som gäster. Helst av allt vill hon bara få leka och busa med dom. Det är ju en massa kompisar i samma storlek som hon själv. Ibland försöker hon få igång dom genom att skälla lite, men de verkar vara helt oberörda av hennes närhet och kaninerna avger ingen större reaktion på hennes tappra lekförsök heller utan de tar det lugna och fortsätter vidare med sitt.

På bilden hälsar lilla Angel på ingen mindre än våran egenuppfödda sachsengold Miss Miranda 1.5 år gammal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *