Lyxigt med Moder Naturs grönfoder under vintern

Det är en härlig känsla att kunna plocka fram påsar fyllda med alla dess läckerheter från det vår underbara Moder Natur bjöd oss på i somras och ge till våra pensionatsgäster såsom våra egna kaniner. Och det äts och uppskattas av alla de var. SalneckeParks torkat grönfoder är en blandning av vad som har vuxit på vår tomt som utanför tomtens staket. Läckerheter som kirskål, maskrosor, jordgubbsblad, penseér, stor grön daggkåpa, lavendel, brännässla, tistel, blad från lönn-, svartvinbär-, vindruvesranka och päronträd samt örter och annat smått och gott torkades i vår frukt och bärtork så snart ogräset gav sig till känna i våras. Att ha ett gediget vinterförråd av både torkat grönfoder och förråd med grenar är en viktig del i att kunna ge ”Det Bästa till De Bästa” som vi strävar efter till 100% i Salneckeparks kaningård & pensionat De Luxe. På så sätt få våra kaniner och våra kaningäster i sig näringsrikt och ekologiskt foder året om.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *