Fullbokade pensionat – då behövs det ordning och reda

Glädjande nog är vårt pensionat de Luxe fullbokade både inomhus som utomhusdelen under sport/påsklov, semestermånaderna, lik höst och jul/nyår. Vi har 4 stycken två metersburar utomhus och 3 inomhusburar till förfogande. I burarna kan vi ha 2-3 kaningäster och ruljansen är stor. När till exempel ett par gäster checkar in i vårt pensionat kan andra gäster checka ut något senare. När ägarna bokar plats i vårt pensionat för sin kanin kan även bokning för tilläggstjänsterna kloklippning och pälsvård göras. Om pellets ska ges så tar ägaren med detta till sin kanin. En del ägare vill att deras kanin ska ha sin egna mysfilt, en specifik leksak eller vattenskål under sin vistelse här. Då blir det mycket att hålla rätt på, Och det som vi ser är väldigt viktigt att ha ordning på är när ägarna uppdaterades senast kring sin familjemedlem, så att de kan känna sig trygga med att deras familjemedlem är i goda händer. Ordning och reda blir därmed väldigt viktigt vilket underlättas med hjälp av en whiteboardtavla, att transportburarna hamnar på sin plats och är uppmärkta med burnummer och att pelletsen hamnar där den ska vara.

Allt för att kunna ge ”Det Bästa till De Bästa”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *