Så kom äntligen Mr. Ranger till sitt för-alltid-hem

Vår fina lilla Mr. Ranger föddes i vår kaningård De luxe den 5 april, 2021. I kull Texas var dom 3 levande ungar (2 honor och 1 hane). En av honorna Miss Austin numera Ängel flyttade till sin familj i augusti, men i skrivandets stund är hon åter tillbaka hos oss för ihopsättning med Hollywood som också är född här hos oss sommaren 2020 och är av rasen sachsengold. Mr. Rangers syster Bertil blev utvald av vår 8-åring att stanna kvar hos oss eftersom han förlorade sin kanin Robin i vintras. Bertil har vi satt ihop med våra 5 teddysar i kaninpalatset. Mr. Rangers nya namn är numera Otto. Alltid lika kul när ni ägare som köper kaniner av oss uppdaterar oss med bilder, för även om det är en liten kaninunge som vi vet kommer att flytta ifrån oss så är de ändå våra små familjemedlemmar allihopa. Och en familj som man blir snabbt väldigt fäst vid, för alla är de unika och har sin personlighet eller som en ung liten ägare sa till ”sin kaninlighet”.

Köp din kanin av oss och den blir V.I.B i vårt pensionat De Luxe

Alla kaninungar som föds hos oss blir automatiskt en V.I.B* – gäst i vårt pensionat De Luxe. Det innebär att för varje vistelse som kaninen bokas in i pensionatet medans ni reser bort och behöver hjälp med passning av de små, så får du som ägare 25% kr i rabatt. Detta är något som andra kaningäster blir efter deras 3:e vistelse här hos oss.

Läs mer om vår nurvarande kull Tennessee
För prisuppgifter

”Det Bästa till De Bästa”

*Very Important Bunny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *