Hösten förtrollar kaningården De Luxe

Vår medarbetare Oliver tillsammans med vår snart 6 veckor gamla Mr. Memphis från kull Tennessee, september 2021

Hösten är verkligen här nu i SalneckeParks kaningård & pensionat De Luxe. Våra vildvin och rådhusvin är slående vacker på både framsidan som på baksidan av huset där alla våra kaninbetes hagar finns. En riktig fröjd för ögat. För er som aldrig har varit här så kan vi berätta att kaningård och pensionatet ligger otroligt vackert beläget under alla årstiderna i natursköna och idylliska Örsundsbro. Vi håller till i villaområdet Salnecke Park där just vår tomt har en fridfull utsikt över områdets båthamn i Örsundaån som ger sommarens spännande båttrafik med både små och större båtar. Ljud från biltrafik är nästintill obefintlig framför allt för den som väljer att lyssna på Moder Naturs melodi istället.
Här blir alla våra våra egna kaniner som pensionatsgäster åter en del med sin naturliga ursprungs natur deras vardagliga miljö under den tid de bor här eller är här. Och i den mån vi kan försöker vi skapa detta också till våra inomhusgäster genom att försöka ta in delar av naturen i kaninburarna i inomhusdelen/inomhushagen.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *