Så äntligen föddes dom, kull Tennessee

GRATTIS MISS LOVELINE & MR. MOONLIGHT!

I det här lilla gänget finns två små kaninungar som är så efterlängtade från de två familjerna som har väntat i drygt ett halvår till att få bli kaninägare till en liten hona. I denna kull Tennessee av rasen dvärgvädur finns det säkerligen honorna som de har längtat så länge efter. Så snart som föräldrarna Miss Loveline och Mr. Moonlight hade sina dates blev familjerna allteftersom uppdaterade av att en ny kull är kommen inom kort. Detta är parets 3:e kull.

Nu får de intresserade familjerna följda denna kull med bilder och små filmer med regelbundna uppdateringar. Så snart ungarna är några veckor gamla får familjerna som vill tinga och köpa kaniner av oss komma och hälsa på ofta, så ofta som det önskas tills det att lilla kaninungen är leveransklar vid ca 10 veckor.

Är du intresserad av en kaninunge ny familjemedlem från denna kull, maila oss ditt intresse så tar vi kontakt med dig.

Uppfödarnummer Z33

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *