Pensionatet De Luxe – mötesplatsen för ny vänskap

”When you and your honie com from two different backgrounds but y´all are still good friends.”Det är vi som tar hand om din familjemedlem!


Våra gäster i pensionatet kommer inte i kontakt med de andra kaninerna när de är här, mer än att de ser de andra kaningästerna, känner deras dofter och hör deras eventuella ljud. Vi som tar hand om din kanin under dess vistelse här är förutom jag Joei (Jouanita), min man Roger och sönerna Oliver (13) och Kevin (8).
Vi ”bondar” med alla våra gäster på olika sätt under deras vistelsen här. Detta då alla är de sin unika personlighet och vissa gäster är här längre än andra, en del gäster bor i pensionatet kanske sin, andra, tredje ja kanske t.o.m.en fjärde gång. Det intressanta är med våra små gäster är att oftast visar de sin personlighet väldigt snabbt och det är alltid lika spännande att upptäcka. Gästens personlighet behöver nödvändigtvis inte vara den som ni ser hemma, eftersom miljöombytet oftast påverkar de små i olika stora grad.

Denna sommar, 2021 har vår Oliver ”bondat” extra med lilla Mini-Hopp som visar sig vara lilla Findus (3:e gångens vistelse och Mini-Hopp blev en Findus och vice versa), vilket uttryckte sig på olika sätt, som på filmsnuttarna ovan.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *