Pelle Pepparkaka vår V.I.B & Gunnel debuterar i pensionatet

Pelle Pepparkaka föddes hos oss under försommaren 2020. Han är av den vackra rasen sachsengold. Hans pappa är Mr. Diamond och mamma är Miss Golden Gate. Mr. Diamond lika vacker som sonen sin var på sin första utställning januari 2020 och där vann han en pokal bland de 10 vackraste kaninerna av över 130 stycken. Det är vi mäktade stolta över. Och visst är det en vacker kille denna Pelle Pepparkaka. Hans vän en otroligt söt liten tjej som heter Gunnel.

Alla våra egenuppfödda kaniner blir vid födseln V.I.B (Very Important Bunny) vilket innebär kort och gott att du som ägare får 25% vid varje vistelse som kaninen är vår gäst i pensionatet. Detta är något som övriga kaniner blir efter att ha varit våra gäster vid 3 olika tillfällen.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *