Ludde tar emot oss i sin egna hage

Vår fina gäst Ludde har varit vår gäst vid 3 olika tillfällen. Ludde är en mysig, lugn, nyfiken och helgó kille. Nu när han är här så har han lik alla de andra gästerna sin ”egna” hage. Vi märker således upp alla våra beteshagar så att varje gäst har sin hage att dagligen få komma ut till. Även om vi har sju beteshagar, 1 rastgård och ett par kompostgallerhagar så kan det dock hända att några gäster får dela på en hage, vilket förekomma när vi är fullbokade, Då blir det skifte med halvdag åt gången. Vi försöker dock att alltid hitta den bästa möjliga lösningen. Och i vissa fall, så kan det också vara så att just ena dagen så vill gästen inte alls komma ut utan vara kvar i sin bur, vilket också vi måste respektera.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *