Följ gästerna Lucky & Citron på rundturen i pensionatets rastgård

Våra gäster Lucky & Citron är pensionatets storgrävare genom tiderna. Sanden i rastgården har tidigare varit väldigt kompakt av allt trampandet från oss tvåbenta men inte nu längre. Oj, oj, oj, vad det grävs i rastgården, vilket måste vara ett riktigt paradis för en liten kanin. Grävandet är en naturlig del i livet som kanin, men sen är det dock olika hur mycket en kanin tycker om att gräva och dess behov till det. Vi är dock glada att vi kan erbjuda våra gäster en riktig stor rastgården där grävandet inte har några gränser i den betydelsen att de inte kan gräva sig ut då hela rastgården (sönernas fd sandlåda) är omgiven av lagda markstenar. Så kika gärna på filmsnutten och följ med lilla Lucky som tar dig med på en rundtur i pensionatets rastgård.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *