Visste du att vi tar även emot andra smådjur i vårt pensionat De Luxe som småfåglar

När sommaren är på ingång så finns det många gånger även andra djur som behöver tillsyn, som småfåglar, hamster/marsvin, tammöss och chinchilla.

Vi har möjlighet att ta emot ett begränsat antal smådjur i egen bur, dock beroende av burens storlek. Smådjuren bor i vår inomhusdel i pensionatet året runt alternativt i vår klädvård inne i huset.

Behöver du tillsyn av smådjur utöver kaninerna så kan du boka dessa via samma bokningsformulär som du bokar plats för kaninen men då med ett tillägg i nedersta raden på formuläret ”Övrig information” eller genom att skicka ett separat mail till oss.

Den 6 juni checkade Chippen & Kåre in i vårt pensionat De Luxe. Två mycket söta små undulater. Det väckte minnen då vi själv har haft en hel del småfåglar som just undulater, finkar, papegoja, nymfparakit under årens lopp. Och kul för våra grabbar att komma fåglar lite nära och att även få hjälpa till att ta hand om dessa små.

Den 10 juni checkade Chippen & Kåre ut från vårt pensionat samtidigt som lilla Happy checkade in även han en liten undulat och som stannar hos oss i drygt 1,5-2 månader. Happy bor i vår egna gästbur eftersom han reste hit i transportbur från Stockholm. Första gången för honom att resa med tunnelbana, SJ och bil. En berest liten pippifågel och det gick så bra så. Gästburen kom till oss dagen före hans ankomst och det var så kul att inreda den och göra den redo för denna lilla gäst som nu kommer bo hos oss så länge.


”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *