Vår gäst Bamse redo för natten

Bamse är en av våra debutanter i sommar, redo för natten med påfyllningen av hö, vatten och pellets, grönt samt grenar. Bamse bor i en av våra två burar byggda av fyra stora pallkragar på höjd.

I varje bur finns en sitthylla, myskorg med fleecefilt, höhållare, toalåda, grenar och en och annan aktiveringsleksak. En aktiveringsleksak som är favorit hos många kaniner är Trixie Snacky foderboll.som finns att köpa i de flesta djuraffärer. I Trixie Snacky foderboll, serverar vi pellets det vill säga torrfoder för de gäster som har detta. Genom denna boll för drygt en tjuga, blir intaget av pellets både underhållande och utmanande aktivitet. Kaninens uthållighet testas verkligen. Då många av våra inköp till kaniner görs via Zooplus.se så kan jag inget annat än att rekommendera att införskaffa denna foderboll om du inte redan har en sådan, så får du din lilla familjemedlem mer aktiv tills tålamodet tryter eller till i alla fall all belöning är intagen

Trixie Snacky foderboll | zooplus.seLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *