Varmt GRATTIS önskar vi de nyblivna föräldrarna

Natten den 5 april, 2021 nedkom Miss Loveline med ”Texas-kullen”. Den underbara pappan även denna gång är ingen mindre än Mr. Moonlight. Dessa två är fantastiska föräldrar och Miss Loveline som verkligen tar hand om sina små (utifrån fjolårets ”Florida-kull” som alla kom till ett förfallotid hemma) är en underbar mamma! Denna kull och tidigare kull har fått den bästa mamman någonsin och således de bästa föräldrarna.

Mamma Miss Loveline (blå färgad dvärgvädur) och pappa Mr. Moonlight (svart dvärgvädur) är i månt och mycket varandras motsatser när det gäller personligheten, men det gör också att de är väldigt kompila med varandra. Och att de båda är födda exakt samma dag och år (dock hos olika uppfödare) går de så mer passande för varandra. Så de små sötnosarna har på så sätt väldigt bra rent genetiskt. Båda föräldrarna är mycket lugna i famnen och om de får välja så är de gärna i famnen en hel dag.

Miss Loveline är född den 29 maj, 2019 och blir således 2 år, är lugnet själv och älskar att bli klappad och kelad med. Verkar ta kaninlivet minut för minut. Sitter gärna stilla och bara är.
Mr. Moonlight är född den 29 maj, 2019 och blir således 2 år. Han är en nyfiken, en liten underbar fartfylld yrväder, som kommer fram till en så fort man närmar sig honom. Han kommer även när man ropar hans namn vilket är mysigt. Han är som en liten valp. Han är min lilla passiva hjälpreda. Han älskar att bli buren i famnen och hänga med när det dags med hö/vatten påfyllning hos alla våra små på kvällarna, och han vet ju också att han får ju en och annan pellets då.

Båda föräldrarna har stamtavla. Miss Loveline har hos förra ägaren vara på ett par utställningar och är stambokförd.

Det Bästa Till De Bästa

Lämna intresseanmälan för en kaninunge


Funderar ni på en kaninunge av rasen dvärgvädur och med dessa två föräldrar? Varmt välkommen med intresseanmälan. En intresseanmälan är inte bindande förrän man har tingat en kaninunge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *