Vi sammanfattar årets sportlovsveckor vecka 8 och 9.

Våra underbara gäster

Sportlovet blev även i år fullbokat, både i utomhus som i inomhusdelen. Det blev två hektiska men fantastiska veckor. Det är verkligen en glädje att få rå om alla dessa små fyrbenta vänner, debutanter, återkommande och V.I.B:s gäster.

Hur kan en dag se ut hos oss

Varje dag innebär att se till att det blir vatten & höpåfyllning flera gånger om dagen. När temperaturen når frysgrader då ska vattenskålarna bytas flera gånger om dagarna så att alla får rumstempererat vatten att dricka. Alla får dagligen också komma ut och springa av sig även om det kan innebär skifttillfällen. Alla är dock ute i rastgård/hagar timmar per gång. De som ska ha pellets får detta, klor klipps & pälsvård ges för de som har betalat dessa tilläggstjänster. Burar ska städas dvs mattor sopas och bytas när det behövs, och bytta mattor ska tvättas /tvättmaskinen gick intensivt) myskorgar ska ha rena mysfiltar efter behov, toalådor tömmas, rengöras och få nytt bottenmaterial. Bohus städas helt då vissa små (främst våra egna) gärna använder bohus som toalett och verkar inte vara så intresserad av att värma sig i halmen. En del av också våra egna har vi 2-3 tomlådor i buren till. Grenar och grönt får alla och översyn flera gånger om dagen

Intressanta sportlovs siffror

Saummasumarium

  • 24 kaniner samtidigt lördagen den 27/2.
  • 13 gäster
  • 11 egna sötnosar
  • 2 incheckningar & 1 utcheckning på en och samma dag den 27/2
  • 6 debutanter
  • 3 återkommande gäster (exkl. V.I.B-gästerna)
  • 4 V.I.B gäster
  • 7 utomhusgäster
  • 5 inomhusgäster

Och i allt detta jobbade vi så klart stenhårt för att kunna ge ”Det Bästa till De Bästa” till alla var och en. Det är då ett stort plus att få hjälp av vår 12-åriga son Oliver och maken fick så klart också rycka in när det behövdes. Vår 8-åring såg till att det fanns vatten och gos för varje liten gäst.

Livet i SalneckeParks kaningård & pensionat De Luxe under årets fullbokade sportlovs veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *