Vårt samarbete med barnboksförfattare C. Johansson

Sommaren 2020 fick vi ett mail från barnboksförfattaren Christina Johansson som frågade om vi var intresserad av ett samarbete kring vår kaningård och pensionat De Luxe i sociala media. Detta var naturligtvis givet att vi ville göra, då vi såg att dessa böckernaDvärgkaninerna Nisse och Nelly” samt ”SKUTTA PÅ! Nisse och Nelly på äventyr” är väldigt behjälplig för barn som vuxna inför ett köp av en kanin. Böckerna har sin berättelse men tar även upp om kaninfakta, skötsel, aktivering etc.


Detta samarbetet resulterade i en fem dagars inlägg på Instagram och FaceBook om våra kaniner här på gården och vårt pensionat. Följ gärna Christinas inlägg @nisseochnelly på instagram.

Bröderna Törnström njuter av sommarkvällen med varsin bok om Nisse & Nelly tillsammans med två av våra teddysar ÄnglaCarola och Eliotte, 2020.

Samarbetet fortsätter

Förra året kom Christinas tredje bok ”Kaninernas vardag”. I denna bok skriver Christina om kaninens utveckling under de första veckorna, olika sysslor och aktiviteter, till exempel kaninutställningar, hopptävlingar, hemsnickrade hinder och varför solrosor serveras till kaninerna. 

I boken ”Kaninernas vardag” är jag med under kapitlet ” RENRASIGA KANINER” och KANINPENSIONAT, vilket är en ära.

Vi säljer dessa tre barnböckerna av Christina Johansson här på hemsidan. På sidan ”Barnens nya kompis” kan du läsa mer om dessa böcker och också göra din beställning.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *