Våra två hektiska sportlovsveckor i pensionatet börjar med gästerna Nina & Pelle

Alla tre inomhusburarna står redo för sportlovets första gäng pensionatsgäster.

Ett fullbokat pensionat De Luxe i klass

Sedan drygt en vecka tillbaka har vi haft alla tre inomhusburarna redo för de kommande pensionatsgästerna. På fredag eftermiddag checkar våra förstagångsgäster Nina & Pelle in i bur grön i vårt uppvärmda förråd, med en perfekt inomhustemperatur. Den blå inomhusburen får sina två Ellie-Anne & Jessica under helgen.

Och det där ”lilla extra” som är så gott, nyttigt och viktigt är alltid uppskattad av de små, det gröna. I hagen eller i buren serveras det färskt av grönt och emellanåt kan det även bli torkat grönt från sommarens naturskafferi.

Hagen inväntar nu på en massa aktiviteter av de små fyrbenta små nyfikna besökarna. I hagen kommer det vara en ruljans av gäster som dagligen får komma ut i hagen och vara där flera timmar dock uppdelad på dagens vakna timmar och antalet gäster. När gäster som hör ihop får kommat ut i hagen följer alltid deras toalåda med dom och sen åter in i buren. Mellan varje gästbyten i hagen sopas mattorna.

Och det där ”lilla extra” som är så gott, nyttigt och viktigt är alltid uppskattad av de små, det gröna. I hagen eller i buren serveras det färskt av grönt och emellanåt kan det även bli torkat grönt från sommarens naturskafferi.

Välkommen tillbaka Ludde

Ludde (sommaren 2020)

Vår fina lilla Ludde kommer tillbaka till oss en andra gång. Ludde bodde i pensionatet i somras för första gången, när sommaren var i sitt bästa jag. Ludde är en otroligt mysig, cool lugn kille som helt enkelt bara vill bli myst med, gosad och klappad upptäckte vi under hans vistelse här. En riktig skön liten kille. Så på lördag får vi ett kärt återseende av Ludde. Han kommer få bo i en av våra 2 meter stora utomhusbur där även gästernas besök i rastgården kommer få ske i skift. Lite snöskottning på gräsmattan i trädgården och vi kan även nyttja våra flyttbara hagar där. Allt för att kunna ge ”Det Bästa till De Bästa”.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *