Vacker omgivning med moder naturs inflytande

Vår kaningård & pensionat De Luxe är vackert beläget i samhället Örsundsbro, drygt 3 mil från Uppsala i Enköpings kommun. Vårt område Salnecke Park har funnits som villaområdet sedan 2008-2009 då de första husen byggdes. Själva har vi bott här sedan 2010.

Vår tomt är otroligt vackert beläget ner vid vår båthamn längst med Örsundaån. Året runt är detta samhället ett paradis (tycker vi så klart), men på sommaren när båtarna passerar förbi tomten, solnedgångar och regnbågen vid horisonten, ja då då känner man verkligen av den frihet och lugnet som vi har här. En härlig återhämtningsoas för den som behöver det.
Och att det finns många små fyrbenta gäster och gårdens egna kaniner märks så klart inte ljudmässigt men är en underbar fridfull syn att se när de befinner sig i beteshagarna, rastgården eller hägnet som vi har vid kaninpalatset. Fåglarnas kvitter på detta och vår fontäns porlande blir som musik för både oss och förhoppningsvis för era små ninisar under den tid de är här. Då är det också extra mysigt att sitta och gosa med en av alla sötnosar i famnen på en härlig solstol på altanen.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *