Våra nya inomhusburar är redo för inomhusgästerna

Bur blå och bur grön, stod redo dagarna före jul.

Pallkragar kan uppenbarligen användas på flera olika sätt förutom att odlas i. Det är perfekt att bygga kaninburar av i en laglig rätt storlek. Maken byggde och jag målade. Det måste ju synas på dom att det är kaninburar så vad passade bättre än att dekorera dom med lite morötter och salladsblad.

Båda burarna är sparsamt inredda med det som kaninerna behöver för att bevara dess utrymme. Inredningsartrialerna kan skifta en liten aning. De har dock alltid tillgång till myskorg, grenar, papperstunnel/tugghus, aktiveringsboll, etc. Samtliga av våra kaningäster är ute flera timmar dagligen i inomhushagen dock på skift om det är fler gäster samtidigt.

Till på köpet blev det en perfekt höjd mellan blå buren och taket så att det ryms samtliga av våra gästers transportburar och som märks upp med bur nummer/färg.

”Det Bästa till De Bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *